Få med dig dina böcker till Antillen

För dig som ska ut och resa så långt som Antillen kan det bli aktuellt att ta med böcker. Du som har varit ute och rest längre tid förut vet dock att detta kan vara krångligt. Att upptäcka att du tog med dig för få eller dåliga böcker är inte heller någon upptäckt du vill göra på plats. Som tur är finns idag en lösning i form av ljudböcker.

Antillen erbjuder högklassig avkoppling

Även om inte alla resemål är lämpade för att läsa böcker på är det inte fallet med Antillerna. Flera av de öar som ligger här erbjuder fina stränder och för dig som vill slappna av är det knappast ett problem. Även om det självklart finns mycket att göra på Antillerna så är naturen kanske det som lockar de allra flesta. För dig som åker ner just för naturen och avkopplingen är det dock klokt att ta med någon form av underhållning. Även om det kan finnas bokhandlare som har engelsk litteratur kan det vara skönt att veta att du får med dig något du faktiskt vill läsa. Det är även därför som ljudböcker har blivit ett så populärt alternativ.

Lyssna på flera böcker smidigare med ljudböcker

Idag har de olika tjänsterna för ljudböcker utvecklats enormt. Du kan idag både lyssna offline och online samt ha tillgång till ett mycket välutvecklat bibliotek. När du ska resa passar detta perfekt, då du dels inte behöver bekymra dig om att välja ut ett fåtal böcker och du inte heller behöver släpa med dessa under semestern. Istället kan du teckna ett abonnemang innan semestern, ta med mobilen eller surfplattan och koppla av. Det går som sagt även att lyssna offline med flera av tjänsterna så du kan ladda ner böckerna på hotellet och sedan ge dig vidare till stränderna.

Jämför ljudboksabonnemang innan du reser

Om du inte redan nu har ett abonnemang finns det flera saker att tänka på. Dels ska de ha ett utbud som passar dig, men även funktionerna ska lämpade för att användas under en semester. Det enklaste sättet att jämföra de olika ljudboksabonnemangen är att använda Ljudböcker.com. Där kan du både se månadskostnader och de olika funktionerna som medföljer i abonnemanget. Det finns även information om vilka olika typer av enheter som är kompatibla med deras programvara.